Pysyvästi Paremminvoivaksi – Oivalluksista Onnistujaksi

Naisille suunniteltu kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus, jonka avulla rakennat askel askeleelta vahvan perustan pysyvälle paremminvoinnille.

Pysyvästi Paremminvoivaksi

16-viikkoinen Pysyvästi Paremminvoivaksi – Oivalluksista Onnistujaksi on kokonaisvaltaisuutensa vuoksi ainutlaatuinen elämäntapamuutosmatka, jonka avulla opit tekemään muutoksia sekä mielen että toiminnan tasolla saavuttaaksesi kadottamasi hyvän olon ilman pelkoa siitä, että epäonnistut kerta toisensa jälkeen ja joudut aloittamaan aina alusta.

Erään mukana olleen naisen lista siitä, mitä valmennus hänelle antoi:

Valmennuksessa parasta antia oli vertaistuki, teams-tapaamiset, henkinen kasvu/kehittyminen, teoriatiedon lisääntyminen/syventäminen/mieleen palauttaminen. Elämäntapa muutosprosessin käsittely ja hahmottaminen. Arjen pienet muutokset.

Tässä kohtaa varmasti mietit, olisiko tämä valmennus sinulle sopiva, joten minäpä kerron, kenen avuksi se on tehty:

Pysyvästi Paremminvoivaksi – Oivalluksista Onnistujaksi

Tuntuuko sinusta, että

 • olet unohtanut pitää omasta hyvinvoinnistasi huolta, ja nyt olisi viimeiset hetket tarttua tuumasta toimeen?
 • kaikki aikaisemmat kokeilusi ovat lopulta päätyneet takaisin lähtöpisteeseensä tai jopa muutaman askeleen takapakkia?
 • haluaisit löytää hyvän olon ja elinvoimaisuuden, muttet oikein tiedä, mistä aloittaa?
 • tiedät, mitä pitäisi tehdä, muttet silti tee mitään?

Haluaisitko

 • oppia keinot pysyvien muutosten tekemiseen?
 • kokonaisvaltaista tukea ja apua muutosmatkallesi?
 • aloittaa vihoviimeisen kerran muutosprosessin, ja tällä kertaa lempeästi, elämänmakuisesti ja joustavalla mielellä?

Tämän 20-viikkoisen matkan jälkeen olet

mieleltäsi vahvempi ja varmempi, jotta pystyt jatkamaan muutosprosessia pitkäjänteisesti valmennuksen jälkeenkin ja pitämään kiinni jo saavuttamistasi muutoksista. Mielentaitoja ovat kaikki taidot aina itsetuntemuksesta ihmissuhdetaitoihin ja tunnesäätelystä sisäiseen puheeseen.

(sen sijaan, että hyppäisit suin päin muutostyöhön ajattelematta lainkaan, mistä kenkä oikeasti puristaa)

Lue lisää mielentaidoista.

Pysyvästi Paremminvoivaksi

opetellut ja kehittänyt sellaiset konkreettiset toimintatavat, jotka sopivat sinun arkeesi ja elämääsi ja jotka lisäävät sinun hyvinvointiasi ja tekevät sinulle hyvää.

(sen sijaan, että yrittäisit laput silmillä noudattaa jonkun antamaa ”valmista” ohjelmaa suorittamalla omaa hyvinvointiasi)

Pysyvästi Paremminvoivaksi

oppinut ylittämään mielesi esteet paremminvointisi tieltä, ettet kaadu enää jokaisen vastoinkäymisen kohdalla ja jää surkuttelemaan mahdollisia epäonnistumisia.

(etkä enää luovuta jokaisen karikon kohdalla tai leimaa itseäsi ikuiseksi epäonnistujaksi)

Lue 5 yleisintä syytä, miksi elämäntapamuutos epäonnistuu.

Pysyvästi Paremminvoivaksi

luonut uusia rutiineja vanhojen hyvinvointia haittaavien tilalle ja varmistanut niiden paikkaa arjessasi.

(jotta pysyvä muutos toimintatavoissa olisi mahdollinen)

Lue lisää rutiineista.

Pysyvästi Paremminvoivaksi
Oivalluksista Onnistujaksi

Seuraava ryhmä alkaa 15.1.2024

Koskaan ei tule parasta aikaa aloittaa matkaa pysyviin muutoksiin.

Sen aika on nyt.

Valmennuksen hinta 480 € (sis. alv. 24%)

Valmennuksen voi maksaa kuluttomasti myös 2-4 erässä.

Etkö ole ihan varma vielä?

Laita minulle viestiä, niin sovitaan lyhyt puhelu, jossa katsotaan yhdessä, olisiko tämä valmennus tilanteeseesi sopiva.

Varaa paikkasi valmennukseen laittamalla sähköpostia saila.hilvola@paremminvoivaksi.fi

Valmennuksen matkasuunnitelma eli eteneminen askel askeleelta omaan tahtiin

Viikko 1

Valmennuksen ensimmäisellä viikolla tutustutaan valmennuksen sisältöön ja etenemissuunnitelmaan, tutustutaan muihin ryhmäläisiin sekä kirkastetaan omat arvot muutostyön pohjaksi.

Pysyvästi Paremminvoivaksi - Viikko 1

Etappi 1

Ensimmäinen etappi keskittyy muutoksen edellytyksiin eli mielentaitoihin. Näitä hyvinvointitaitoja tarvitset saavuttaaksesi pysyviä muutoksia elämässäsi ja ollaksesi valmis lähtemään konkreettisesti matkaan.

Tämän etapin aikana selvität, kuka ja missä olet nyt sekä mistä olet tullut tähän hetkeen. Opit tarkastelemaan itseäsi ja elämääsi monesta eri näkökulmasta sekä tiedostamaan hyvinvointisi haasteita ja heikkouksia, mutta myös vahvuuksia. Opit tunnistamaan hyvinvointiasi uhkaavia ajattelu- ja käytösmalleja sekä tunne-elämän kiemuroita. Alat myös havainnoida entistä enemmän sisäistä puhettasi sekä itseesi käyttämääsi aikaa.

Ensimmäisen etapin aikana kirkastat myös tavoitetilasi ja opit rakentamaan askel askeleelta etenevän toimintasuunnitelman kohti tavoitteitasi.

Pysyvästi Paremminvoivaksi - Etappi 1

Etappi 2

Toisella etapilla pääset vihdoin kunnolla matkaan ja alat tehdä konkreettisia muutoksia arjessasi, yksi kerrallaan. Opit, miten koostaa itselle sopiva, terveyttä edistävä ja elämänmakuinen ruokavaliorunko. Opit myös, miten huolehtia kuormituksen ja palautumisen tasapainosta. Löydät liikunnan iloa ja saat hyvinvointitekoja yksi kerrallaan haltuun.

Tällä etapilla tärkeintä on löytää juuri itsellesi sopivat tavat toimia ja kun ne alkavat löytyä, lähdet testaamaan niitä.

Mielentaidot kulkevat vahvasti mukana tälläkin etapilla ja erityishuomiota saa suorittajaminän vaimentaminen sekä stressinkäsittelytaidot.

Pysyvästi Paremminvoivaksi - Etappi 2

Etappi 3

Kolmas etappi on edellisellä etapilla aloitettujen muutosten rutinoimista yhä vahvemmin omaan arkeen. Tämän etapin aikana opit myös kohtaamaan vanhojen tapojen vastaiskua sekä sietämään epäonnistumisia. Opit, miten tehdä vaihtoehtoisia suunnitelmia ja miten toimia joustavasti, vaikkei suunnitelmaa aina olisikaan.

Kolmas etappi on erityisen tärkeä siksi, että siinä aloitetaan varsinainen muutosten juurruttaminen arkeen sekä ymmärretään, ettei muutosmatka ole pelkkää hurraata ja onnistumisia, vaan myös kivikkoisia polkuja ja kaatumisiakin. Tämän etapin kuljettuasi olet entistä vahvempi saamaan aikaan pysyvän elämäntapamuutoksen.

Pysyvästi Paremminvoivaksi - Etappi 3

Etappi 4

Neljännellä etapilla iloitaan onnistumisista ja vahvistetaan karttaan piirrettyä reittiä, jotta matka jatkuu vielä tämän etapin jälkeenkin oikeassa suunnassa. Opit lisää muutosmatkalla tarvittavia mielentaitoja sekä saat lisäeväitä konkreettisten hyvinvointitekojen tekemiseen jatkossakin.

Tämän etapin yhtenä pääaiheena on motivaation säilyttäminen ja elämästä nauttiminen, vaikka samanaikaisesti tavoitteenasi olisi myös pudottaa painoa.

Pysyvästi Paremminvoivaksi - Etappi 4

Valmennuksen viimeinen yhteinen etappi

Valmennuksen viimeisellä viikolla pysähdytään tarkastelemaan kuljettua matkaa ja laaditaan suunnitelmia seuraaville etapeille. Viimeistään tämän viikon aikana sinulle kirkastuu ajatus, että tällä kertaa olet Onnistuja – pysyvästi.

Pysyvästi Paremminvoivaksi - Viimeinen etappi

Kaikenkattava valmennussisältö

16-viikkoisessa valmennuksessa saat

 • Yli 40 oivalluttavaa ja ajatuksia ravistelevaa, opettavaista luentoa, jotka voit halutessasi vain kuunnella vaikkapa lenkillä tai ajomatkalla
 • Runsaasti luentoihin ja viikkojen teemoihin liittyviä tehtäviä, jotka voit ladata ja tulostaa itsellesi halutessasi
 • Ruokavaliomalleja itsellesi sopivan ravitsemuksen koostamisen tueksi sekä ohjeita liikuntaan, lihaskuntoharjoitteluun ja kehonhuoltoon – kaiken voit tehdä kotona
 • Helppoja arjen ateriavinkkejä
 • Rentoutusäänitteitä sekä äänitteitä tietoisen läsnäolon harjoittamiseen
 • Joka toinen viikko tiistaisin klo 18-19 tai sunnuntaisin klo 18-19 valmentajan ja ryhmän kanssa tapaaminen Teamsissa
 • henkilökohtaisia etätapaamisia valmentajan kanssa valmennuksen aikana yhteensä 2 tunnin ajan
 • Yksilöllistä ohjausta ja tukea valmennuksen suljetussa Whatsapp-ryhmässä, valmentaja apunasi myös sähköpostitse henkilökohtaisesti

”Aika kallis valmennus. Mitä, jos tämä ei olekaan mun juttu?”

Valmennus on kalliimpi kuin tavanaomaiset hyvinvoinnin massavalmennukset, koska:

 • Tämä ei ole massavalmennus, vaan mukaan otan vain 8 naista, koska haluan antaa jokaiselle täyden panostukseni
 • Valmennus kestää tavanomaisen 6-10 viikon sijaan 16 viikkoa eli 4 kuukautta! Bonusviikkojen kera huikeat 20 viikkoa!
 • Valmennus ei keskity pelkästään ravitsemukseen tai liikuntaan tai ylipäänsä yhteen tai kahteen osa-alueeseen, vaan kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin kaikki osa-alueet (fyysinen, henkinen/psyykkinen ja sosiaalinen) huomioiden, koska ihminen ja siten myös muutos on kokonaisuus
 • Valmennuksessa on säännöllisesti livetapaamisia Teamsin välityksellä, eli minä ihan oikeasti valmennan, olen läsnä ja keskustelen kanssasi kasvotusten

Pysyvästi Paremminvoivaksi -valmennus on rakennettu vankalla elämäntapamuutosvalmentamisen ammattitaidolla ja suurella sydämellä, ja haluan antaa kaikkeni, jotta sinä et enää joutuisi tilanteeseen, jossa painat pikadieetin Osta-painiketta epätoivon ja itseinhon vallassa. Sinun hyvinvointisi on minulle sydämenasia ja sen vuoksi olen tämän etävalmennuksen tehnyt, koska ihan jokaiselle en pysty täysin henkilökohtaiseksi ja lähitapaamisilla valmentajaksi alkamaan.

Pääset sukeltamaan sellaisiinkin teemoihin, joita et ehkä ollut edes ajatellut elämäntapamuutosvalmennuksessa olevan.

En kuitenkaan lupaa, että 16 viikon jälkeen olisit elämäsi kunnossa, koska 16 viikkoa on lyhyt aika sekin ja muutostyö vaatii aikaa ja työtä sen jälkeenkin. Lupaan kuitenkin, että valmennuksesta saat kaikki tarvitsemasi työkalut onnistuneelle matkallesi, joka alkaa valmennuksen viikosta nro 1.

Huomioithan, ettei kyseessä ole ”valmis ohjelma”, jota alkaisit noudattaa, vaan valmennuksen avulla alat itse ajatella ja tehdä muutoksia elämäntapoihisi sekä kehittää mielentaitojasi, jotta muutoksesta tulee kerrankin pysyvää.

Valmennus vaatii sinulta työtä ja sitoutumista, joten haluankin, että lähdet mukaan vain, mikäli olet oikeasti valmis tekemään vihdosta viimein asiat perusteellisen kunnolla, ei sinne tänne sohien ja pikavoittoja etsien. Voit kuunnella luentoja omassa tahdissasi, eli valmennuksessa sinun ei kuitenkaan tarvitse alkaa kokopäiväiseksi elämäntapamuutosopiskelijaksi. Jo pelkkä ajatustyö on askel eteenpäin ja muutoksia rutiineissa tehdään pienin askelin, yksi kerrallaan.

Hinta viikkoa kohden on siis 19 €, kun mukaan lasketaan myös bonusviikot. Melko pieni panostus rahallisesti, mutta sillä on suuren suuri vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Jos kuitenkin hinta epäilyttää, ei hätää, saat rahasi takaisin, jos jostain syystä et ole vakuuttunut valmennuksesta 2 viikon kuluessa. Laita tällöin minulle sähköpostiin perustelut, miksi olet tyytymätön ostoosi ja saat rahat takaisin.

”En ole aiemminkaan onnistunut. Miksi uskoisin onnistuvani nytkään?”

Tiedän, että olet saattanut jojoilla koko elämäsi ajan ja aina vain uudelleen ja uudelleen epäonnistunut yrityksissäsi.

Mutta tiedätkö sinä, että syy ei ole sinussa? Syy ei ole siinä, että olisit tuomittu epäonnistumaan, ettet osaisi tai ettei sinulla olisi riittävästi itsekuria. Ei suinkaan.

Syy epäonnistumisiisi on siinä, MITEN olet yrittänyt onnistua.

Olet kenties hakenut nopeita tuloksia ja helppoja ratkaisuja, noudattanut tiukkoja ohjeita ja suorittanut muutosta sen sijaan, että olisit pysähtynyt miettimään, kuka olet, mistä tulet, mitä haasteita sinulla on, mikä sopii sinun arkeesi, mistä pidät, mikä on sinulle vaikeaa, millaisia tapoja olet oppinut lapsuudessasi jne.

Minä laitan sinut pysähtymään ja ajattelemaan ja se takaa onnistumisen! Kukaan ei voi onnistua pelkällä aivottomalla toiminnalla, mutta kun mieli otetaan matkassa mukaan ja vieläpä matkan ytimeen, onnistuminen mahdollistuu.

Jos et usko onnistuvasi, minä silti uskon. Uskon, että tämän valmennuksen avulla sinä onnistut ja minä teen kaikkeni auttaakseni sinua siinä.

Pysyvästi Paremminvoivaksi – Oivalluksista Onnistujaksi

Saanko lähteä matkaasi mukaan auttamaan sinua?


Ajattelet ehkäpä, että helppohan tuon on puhua, kun se voi niin hyvin…

Et arvaakaan, miten paljon teen töitä ihan samojen asioiden kanssa, joita opetan sinulle. Päivittäin teen valintoja, käyn keskustelua itseni kanssa, tunnen ja ajattelen. Työntäyteisessä yrittäjän arjessa kamppailen yhtälailla kiireen kanssa ja yritän sovittaa itselle tärkeitä asioita aikatauluihini. Välillä joudun siirtämään omia arvojani sivuun ja tekemään kompromisseja, mutta joka kerta yritän palata mahdollisimman pian takaisin kultaiselle keskitielle, jonka olen todennut minulle itselleni sopivaksi.

Ainoa ero sinun ja minun välillä on ehkäpä siinä, että olen tehnyt sen työn jo, että pystyn pitämään hyvinvointini kunnossa. Mutta työtä se on vaatinut ja vaatii edelleenkin.

Tiedän, että sinulla on valtavasti tietoa ja taitoa, mutta tiedän myös, että se, mitä eniten kaipaat, on joku, joka auttaa, tukee ja ymmärtää muutoksessa, joka ei todellakaan ole mikään yksinkertainen pikkujuttu. Tiedän, mitä tarvitaan pysyvien elämäntapamuutosten tekemiseen ja haluan jakaa sinulle kaiken osaamiseni ja apuni.

Jos haluaisin vain tulosta yritykselleni, tuottaisin pikadieettivalmennuksia massoille. En kuitenkaan tee niin, koska minut on tehty auttamaan ihmisiä. Ja sitä työtä rakastan.

Koskaan ei ole paras aika aloittaa työtä oman hyvinvointinsa eteen, mutta koskaan ei myöskään ole liian myöhäistä lähteä liikkeelle.

Joten, mitä vielä odotat!? Matkasi paremminvoivaksi odottaa sinua – minä odotan, että pääsen auttamaan sinua!

Toivottavasti näemme valmennuksessa!

Halauksin,
Saila Hilvola