Lempeästi liikkeelle 8vk

Lempeästi liikkeelle on 8-viikkoinen valmennus, jonka aikana vahvistetaan liikunnan kipinää sekä viilataan tarvittaessa ruokavaliota kuntoon.

Lempeästi liikkeelle

Lempeästi liikkeelle on 8-viikkoinen valmennus, jonka aikana vahvistetaan liikunnan kipinää sekä viilataan tarvittaessa ruokavaliota kuntoon. Tämä valmennus on sinulle, joka haluat viikoittaisen treeniohjauksen sekä jonkun, joka seuraa etenemistäsi. Lempeästi liikkeelle -valmennuksessa seuranta toteutetaan viikoittaisten treenien yhteydessä viikon aikana täyttämäsi viikkopäiväkirjan avulla.  

Valmennuksen tapaamiset voidaan pitää sekä ulkona että kuntosalilla. Kuntosalina Liikuntakeskus Like, KuntoKeidas, Kantolan KunnonSali tai FitnessFemme (vain naisille). Yhden tapaamisen kesto 1 h 15 min.  

Valmennuksen treenit suunnitellaan sinun tarpeittesi, toiveittesi ja tavoitteesi mukaan. Treenissä huomioidaan juuri sinun kuntotasosi ja kehitetään sitä monipuolisesti. Tärkeintä on lähteä liikkeelle! 

Lisäksi valmennus sisältää ruokavalioanalyysin sekä uusien tapojen omaksumiseen ohjaamista ja seurantaa. 

Viikkopäiväkirjassa seurataan kokonaisvaltaisesti sekä aktiivisuutta, ravitsemusta, unta ja palautumista sekä stressin määrää ja näistä keskustellaan aina tapaamisissa. 

Valmennuksen voi aloittaa juuri silloin kun sinulle sopii. Tarvittaessa valmennusjaksoa pidennetään, eli 8 tapaamista voidaan pitää myös harvemmin kuin kerran viikossa.

Yhdessä kaverin kanssa liikkeelle? Lempeästi liikkeelle -valmennuksen voi toteuttaa myös yhdessä kaverin kanssa. Ohjatut treenit ja keskustelut ovat yhteisiä, mutta ohjeistukset ja seuranta tehdään kummallekin henkilökohtaisesti.