Oppaat ja työkirjat

Apua omatoimiselle hyvinvointimatkallesi – maksutta.

FullFocus Coaching _ Maksuttomat oppaat

Lataa maksuton opas ja ota paremminvointi omiin käsiisi

Haluan auttaa sinua hyvinvointimatkallasi. Jotta pääset alkuun mahdollisimman pian sekä voitat arjessasi eteen tulevia haasteita, olen tehnyt avuksesi ladattavia oppaita ja työkirjoja. Toivon, että näistä on sinulle suurta hyötyä.

Tilaa haluamasi opas täyttämällä kyseisen oppaan lomake ja saat latauslinkin sähköpostiviestissä, jonka lähetän heti tilauksen tehtyäsi. Jos viestiä ei kuulu eikä näy, tarkista roskapostikansiot. Joskus viestini saattavat sujahtaa sinne.

Askeleet pysyvään elämäntapamuutokseen

Opas oman elämänsä onnistujalle

Tämä opas on tehty sinulle, joka et halua enää kertaakaan päätyä takaisin lähtöpisteeseen, vaan haluat tehdä muutostyön perusteellisesti, askel kerrallaan.

Kun teet elämäntapamuutosta oppaassa opettamani 3+2 askeleen metodin avulla, vältät sen ainaisen sudenkuopan, johon suurin osa elämäntapamuuttujista kaatuu lähtiessään suin päin toimimaan ilman ajatuksen häivääkään.

Opas sisältää opetustekstin lisäksi linkkejä videoluentoihin sekä tehtäviä, joiden avulla saat vietyä oppaan opettamia asioita käytäntöön asti.

Maksuttomat oppaat – elämäntapamuutos

Vähemmän stressiä – enemmän elämää

Työkirja stressinhallintaan

Tämä työkirja on tarkoitettu ihan jokaiselle, joka stressaa. Eli sinulle, minulle,
kaikille.

Tarkoitus ei ole, ettet koskaan enää stressaisi, koska se tuskin on mahdollista eikä oikeastaan edes tarpeenkaan. Tärkeintä on oppia elämään stressin kanssa ja käsittelemään stressaavia asioita siten, ettei oma stressikuorma kasva liian suureksi.

Toivon tästä työkirjasta olevan sinulle apua saadaksesi stressitasosi
laskemaan ja lisätäksesi voimavaroja elämääsi.

Maksuttomat oppaat – stressinhallinta

Paremminvoinnin aika

Onnistujan opas ajanhallintaan

Tein tämän oppaan sinulle avuksi, ettei sinun hyvinvointisi jää aina kaiken muun ja muiden jalkoihin ja jotta sinulla on mahdollisuus kasvaa paremminvoivaksi, kaiken kiireen keskelläkin.

Hyvinvointi kun vaatii tekoja ja teot vievät aikaa. Ajan- ja arjenhallinnan taidot ovatkin yksi tärkeimmistä hyvinvointitaidoista, joita voi onneksi kehittää.

Opas sisältää sekä työkirjan että ajan- ja arjenhallintaan liittyvän luennon.

Maksuttomat oppaat – ajanhallinta