Maksuton opas pysyvään elämäntapamuutokseen

Kohti pysyviä elämäntapamuutoksia – askel askeleelta​

Tiedätkö, mikä on suurin syy siihen, että elämäntapamuutos epäonnistuu, kerta toisensa jälkeen? 

Syynä on yleensä se, että muutokseen on sännätty suin päin ajattelematta yhtään mitään – muuta kuin sitä, että muutos olisi mahdollisimman pian valmis.

Jos muutoksen aloittaa suoraan toiminnan tasolta, se on sama kuin kiipeäisi peppu edellä puuhun. Voit onnistua, mutta suurempi riski on sille, että et pääse alkua pidemmälle.

Haluan sinun onnistuvan!​

Liian moni epäonnistuu elämäntapamuutoksessaan yhä uudelleen ja uudelleen. Epäonnistumisen olisi voinut välttää, jos joku olisi kertonut, miten muutostyö pitäisi tehdä, jotta se oikeasti kantaa hedelmää pitkällä tähtäimellä – ei vain muutaman viikon ajaksi.

Minä en halua, että sinä epäonnistut enää kertaakaan. Haluan opettaa sinulle muutoksen 5 tärkeää askelta, jotka huolellisesti ottamalla rakennat kestävän pohjan paremminvoinnillesi.

Tässä kattavassa oppaassa en kerro sinulle kikkakolmosia enkä opeta taikatemppuja, sillä niillä ei pysyviä muutoksia tehdä. Sen sijaan saat perinpohjaisen opastuksen muutoksen eri vaiheisiin, ihan sieltä ensimmäiseltä askelmalta alkaen. Opas sisältää opetustekstin lisäksi linkkejä videoluentoihin sekä muutostyötä vahvistavia tehtäviä. 

Ja mikä parasta, tämä opas ei maksa sinulle senttiäkään! [Hullua, saatat ajatella, kun saat oppaan käsiisi ja huomaat, miten kattava se on.] Haluan, että sinäkin voit onnistua avullani!

Oletko valmis pysyvään elämäntapamuutokseen?​

Jos vastasit KYLLÄ, tilaa oma oppaasi täyttämällä alla oleva lomake. Saat oppaan latauslinkin sähköpostiisi tilauksen jälkeen (jos ei viestiä ala kuulumaan, kurkista myös roskaposti) ja voit aloittaa muutostyön vaikka jo heti tänään. 

Maksuttomat oppaat – elämäntapamuutos