FullFocus Coaching - Voimavaroja arkeen

VOIMAVAROJA ALKAVAAN SYKSYYN SINULLE NAINEN!​

Kun arki koittaa letkeän kesän jälkeen, saatat yhtäkkiä huomata olevasi samassa oravanpyörässä kuin ennen kesälomiakin. Ja kuin huomaamatta voimavarasi alkavat huveta ja odotat seuraavaa lomaa kuin kuuta nousevaa.

Entäpä, jos et hyppäisikään oravanpyörän kyytiin matkustajana, vaan ottaisit arjen haltuun ja laittaisit elämäntavat sellaiseen kuntoon, että niiden avulla sinun on mahdollista ylläpitää voimavarojasi hektisessäkin arjessa?

Voimavarat eivät ole ehtymätön luonnonlähde, vaan niistä pitää huolehtia – ihan itse. ​

Mutta, se on monesti helpommin sanottu kuin tehty ja varsinkin, jos et tiedä yhtään, miten sen tekisit.

Me haluamme auttaa sinua ihaNainen! 

Voimavaroja arkeen -päivän aikana tulet pohtimaan omia elämäntapojasi ja tarvittavia muutoksia, jotta pystyt omilla valinnoillasi lisäämään ja ylläpitämään voimavarojasi. 

Päivän workshopeissa keskitytään arjenhallintaan sekä lepoon ja palautumiseen, ja lisäksi juttelemme yhdessä myös liikunnan ja ravitsemuksen vaikutuksista omaan jaksamiseen. Saat ikioman työkirjan, jonka tehtävät auttavat sinua rakentamaan omia elämäntapojasi oikeaan suuntaan ja voit sen avulla jatkaa pohdintoja myös päivän jälkeen.

Lisäksi päivä tarjoilee sinulle liikunnan iloa, lempeää kehonhuoltoa, maistuvia Hakolan Marjatilan herkkuja, näkökulmia avaavia keskusteluja sekä iki-ihanan äänimaljarentoutuksen.

HINTA 139 € / hlö​

Hinta sisältää päivän ohjelman, maistuvan lounaan ja herkkunystyröitä hellittelevän päiväkahvittelun sekä jokaiselle oman työkirjan.

Mukaan mahtuu 20 naista ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Päivä toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10.

Maksun voit maksaa myös henkilöstöeduilla: Epassi, Smartum

Voimavaroja arkeen -päivän sinulle mahdollistavat:

Saila Hilvola – FullFocus Coaching

Helena Vilen – Hyvinvointia-Hieroja Helena Vilen

Ilona Vepsäläinen – Rentoutuskauppa.fi

Päivä toteutetaan Hakolan Marjatilalla, Piilokivi 26, Janakkala ja päivän maukkaista antimista vastaa marjatilan ihana emäntä Outi.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!​

Voimavaroja arkeen